FAQ

Spørgsmål og svar
Her har vi et udpluk af de oftest stillede spørgsmål og dertil hørende svar.

Afrensning og maling af taget forlænger typisk levetiden på taget med min. 10 – 15 år, selvfølgelig afhængig af tagets tilstand, vejrforhold osv.

Afrensning, algebehandling og maling af taget koster fra 150,00 kr. inkl. moms pr. kvm for et tag med en hældning på under 35 grader og 190 kr. pr. kvm.

For et tag med en taghældning over 35 grader. Et plans huse har typisk en hældning under 35 grader og to plans huse har typisk en hældning over 35 grader.

Dette er priserne for alm. parcelhuse, har man et større tagareal regulerer vi naturligvis prisen.

Ja, det kan vi godt, og dit tag vil efter afrensning og maling holde mange år frem.

Vi har alt det miljøgodkendte udstyr som kræves til afrensning af asbestholdige tage.

Det tager typisk en dag at rense taget og en dag at male det.

Ja, det kan vi godt. Selv om vi både grunder taget og maler 2 gange, så er tagmaling konstrueret til at tørre hurtigt.

Ved større opgaver, eller hvis vejret driller kan der dog være undtagelser.

Ja, det kan man sagtens. Mange kunder henvender sig til os fordi de ikke er tilfredse med farven på deres tag, og nogle har måske købt et hus med nyere tag på,

hvor farven på taget ikke lige falder i deres smag og i de tilfælde skifter man jo ikke lige til nyt tag, men vælger i stedet at få malet taget i den ønskede farve.

Vi giver 5 års garanti på tagrenovering.

Ja, det kan give lidt svineri når vi afrenser taget da vi kører med meget højt vandtryk, men det er kun så længe vi afrenser, for så snart vi er færdige gør vi pænt rent efter os, og vi har ry for, at der nogle gange kan være mere rent omkring vores kunders huse, når vi kører derfra, end da vi kom.

Vi bruger udelukkende NOWOCOAT TAGMALING fra NOWOCOAT, da de er et firma der har specialiseret sig i at lave alle mulige produkter indenfor tagmaling.

Vi bruger udelukkende NOWOCOAT TAGMALING fra NOWOCOAT, da de er et firma der har specialiseret sig i at lave alle mulige produkter indenfor tagmaling.